Despre noi

Despre noi: Boutique Med

Bine ați venit la farmacia Boutique Med – partenerul dvs. de încredere în domeniul sănătății din România!

Misiunea noastră

Suntem o farmacie dedicată să asigure clienților noștri cea mai înaltă calitate a produselor și serviciilor medicale. Misiunea noastră este să facem sănătatea dumneavoastră o prioritate și să vă ajutăm să atingeți starea optimă de bine și calitatea vieții.

Echipa noastră

La Boutique Med suntem mândri de echipa noastră de specialiști în domeniul medicinei și farmaciei. Farmaciștii și consultanții noștri medicali sunt bine calificați și întotdeauna pregătiți să vă ofere consultanță și suport personalizate. Ne perfecționăm în mod constant calificările și abilitățile personalului nostru pentru a vă oferi cea mai bună experiență de serviciu.

Serviciile noastre

Boutique Med oferă o gamă largă de medicamente, vitamine și dispozitive medicale pentru confortul și sănătatea dumneavoastră. Oferim servicii de consultanță personalizată, ajutând clienții noștri să înțeleagă și să aleagă cele mai bune soluții pentru sănătatea lor.

Angajamentul nostru față de calitate

Ne concentrăm pe asigurarea calității produselor pe care le oferim. Medicamentele noastre trec printr-o selecție și testare riguroasă pentru a vă oferi siguranță și eficacitate.


Contactați-ne

Suntem întotdeauna disponibili pentru a răspunde la întrebările și solicitările dumneavoastră. Datele noastre de contact se găsesc pe site-ul nostru web, și suntem întotdeauna bucuroși să vă ajutăm.

Program CALL CENTER:
Luni — Vineri: 9:00 — 19:00

Vă rugăm să alegeți Boutique Med pentru toate nevoile dumneavoastră în domeniul sănătății. Facem tot posibilul să vă asigurăm sănătatea și confortul. Vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-o acordați!